Selecteer een pagina

Over

Daniël

Lean six sigma black belt

Combinatie van mens en werk centraal

Bij Daniël staat de combinatie van mens en werk altijd centraal, mensen in staat stellen zelf eigenaarschap te nemen voor hun werk! Daarnaast zijn resultaat, energie, authenticiteit en fun! kenmerkende begrippen bij Daniël.

Bij mij staat de combinatie van mens en werk altijd centraal. Mensen in staat stellen zelf eigenaarschap te nemen voor hun werk! Mijn belangrijkste kernwaarden zijn resultaat, energie, authenticiteit en fun.

Ik ben Lean Six Sigma Master Black Belt en expert op het gebied van functioneel beheer. Zonder de mens uit het oog te verliezen verbind ik theorie met praktijk en proces met techniek. Sinds 2006 ligt mijn focus op het ontwikkelen en verbeteren van functioneel- beheerteams. Ook schrijf ik artikelen en spreek ik regelmatig op evenementen. Twee vragen staan centraal bij alles wat ik doe:

  • kan het makkelijker?
  • kan het slimmer?

Kan het makkelijker? Kan het slimmer?

Tegenwoordig is in bijna elke tak van sport informatievoorziening van het grootste belang.

3 AANDACHTSGEBIEDEN VAN daniel e. brouwer

Doorlooptijd verkorten

Wat gebeurt er met je concurrentiepositie als je kan leveren in de helft van je huidige levertijd? Als je in je organisatie doorlooptijdsverkorting als uitgangspunt neemt, zul je zien dat ook de kosten dalen en de kwaliteit gaat verbeteren in het proces.

Kwaliteit verhogen

De behoefte van de klant definieert de kwaliteit en heeft daarom de hoogste prioriteit als je verbeteringen wilt doorvoeren. Zonder rekening te houden met de behoefte van de klant, is er géén duurzame toename van de opbrengst te realiseren!

Kosten verlagen

Als je de complexiteit uit producten of diensten haalt bespaar je kosten.