Selecteer een pagina

overzicht opdrachtgevers

wie gingen u voor

Re-energizing people and processes

De Lean filosofie is overal toepasbaar. Iedereen denkt dat het vooral wordt gebruikt in de industrie maar het is ook zeker te gebruiken in een informatie gedreven organisatie. Tegenwoordig is in bijna elke tak van sport informatievoorziening van het grootste belang. En in bijna alle omgevingen gebeurt dat niet erg ‘Lean’: vol verspillingen, niet visueel, niet gestandaardiseerd en zijn systemen niet bewezen betrouwbaar.

VERANDERINGEN ZIJN PAS ECHT WANNEER MENSEN VANDAAG ANDERS WERKEN DAN GISTEREN.

Het handboek voor de Functioneel Beheerder

Functioneel beheerders zijn er in vele soorten en maten, van applicatiegerichte specialisten tot breedgeoriënteerde generalisten, maar ze hebben allemaal één primair doel: zorgen voor een betrouwbare, wendbare, schaalbare en innovatieve informatievoorziening voor de hele organisatie. Dit boek is een heldere en praktische handleiding die de functioneel beheerder helpt bij de uitvoering van zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Het biedt concrete antwoorden en oplossingen voor de vragen en problemen waarmee de functioneel beheerder te maken krijgt. Ook sociale aspecten als communicatie, persona’s, interactie met collega’s en pr van het vakgebied komen aan bod. Het boek is vlot geschreven zonder teveel technisch jargon en geschikt als naslagwerk. Het boek bevat een handige gereedschapskist met tools die onmisbaar zijn voor elke functioneel beheerder en een uitgebreide woordenlijst. Daniël E. Brouwer is Lean Six Sigma Master Black Belt en expert op het gebied van functioneel beheer.

Een sterk en flexibel functioneel beheerteam, wil wil dat niet?

Testimonials

Aliquam vehicula nunc facilisis tincidunt feugiat. Pellentesque sed viverra nisi. Fusce et laoreet augue. Quisque pretium, felis at volutpat rhoncus, ligula lectus semper urna.

Klantnaam 1, Functie @ Bedrijf

Duis tristique pretium nunc, eget imperdiet tortor auctor et. Mauris porttitor mollis metus at sollicitudin. Etiam id bibendum ipsum. Proin molestie, velit eget euismod rhoncus.

Klantnaam 2, Functie @ Bedrijf

Fusce in sapien sit amet lectus iaculis porttitor ac at magna. Proin at lectus tincidunt ante dapibus rhoncus. Maecenas eget ornare ipsum. Sed quis consequat lorem.

Klantnaam 3, Functie @ Bedrijf