Selecteer een pagina

Business Aikido voor de functioneel beheerder

Business Aikido: soepel omgaan met weerstand

In het “Hét handboek voor de functioneel beheerder” leggen we je uit dat je bij het implementeren rekening moet houden met de emoties en weerstanden die gepaard gaan bij een implementatie. Van iets nieuws of wanneer er iets veranderd. Hier zijn we niet erg diep op in gegaan in het boek. Met deze training willen we concrete handvatten geven hoe je hier wel mee om kunt gaan.

Als functioneel beheerder is het een van jouw taken om wijzigingen op een goede manier te implementeren in de organisatie. Daarmee krijg je vaak te maken met weerstand en emoties van collega’s.

Business Aikido is een krachtige en praktische methode om bestaande weerstand om te buigen naar medewerking, weerstand te voorkomen en om substantieel beter te presteren.

De training

Tijdens de training “Business Aikido” gaan we gelijk met elkaar in beweging. Leren door te doen.
Gaandeweg de training ontdek jij hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn.
Ook geven we aandacht hoe je de opgedane inzichten meteen kunt toepassen in de praktijk.

  • jij leert je eigen stresspatronen en triggers te herkennen;
  • jij herkent waar je onbewust jouw eigen effectiviteit weggeeft;
  • jij leert hoe je op een eenvoudige manier vol in jouw kracht kunt staan;
  • jij leert hoe je samenwerkingen op een directe en effectieve manier kunt versterken;
  • jij leert hoe je weerstand kunt ombuigen naar medewerking;
  • jij leert hoe je meer kunt bereiken door juist minder te doen.

 

Aan het einde van de training krijg je het boek Business Aikidoals naslagwerk. Wat jij tijdens de training geleerd hebt lees je in dit boek nog eens terug.

Data trainingen

  • Vrijdag 12 juli | 09:30 – 16:30 uur
  • Vrijdag 27 september| 09:30 – 16:30 uur

Tickets

Locatie

De training vind plaats op de trainingslocatie van Symbol B.V. in Amersfoort tegenover het station. Daarom raden we je aan om het openbaar vervoer te komen.

Tijdens de trainingsdagen verzorgen wij koffie, thee, drankjes, (gezonde) snacksen een uitgebreide lunch. En krijg je na afloop het boek “Business Aikido” voor jezelf óf voor een ander.

De trainer – Peter

De training wordt gegeven door Peter Hoogeveen. Peter geeft op aikido gebaseerde workshops, trainingen en coacht hij professionals. Peter beoefent al sinds zijn jeugd Japanse krijgskunsten en begon zijn loopbaan bij de Koninklijke Marechaussee. Gefascineerd door menselijk gedrag studeerde hij HRM en Bedrijfskunde en volgde talloze trainingen in persoonlijke effectiviteit, communicatie en leiderschap.