Selecteer een pagina

Dé gereedschapskist voor de functioneel beheerder

Heb je al over “Hét handboek voor de functioneel beheerder” gelezen. En dacht je bij het lezen van hoofdstuk 4 hier wil ik meer van weten? In deze training wil ik je meenemen en in de praktijk kennis laten nemen van de belangrijkste gereedschappen uit het boek.

Na het volgen van de training kun je het merendeel van de gereedschappen uit het boek zelf toepassen in je dagelijkse praktijk.

Meer dan zomaar een “training”

Tijdens deze dag gaan we niet powerpointen maar stickeren,tekenen, plakken, schijven etc. Maar vooral actief aan de slag! We gaan oefenen met de meest gebruikte gereedschappen uit het boek en geef ik ook tips over hoe je een workshop kan geven en hoe je deze voorbereid. Dit doen we aan de hand van echte praktijk situatie’s.

Wat leer je?

Na het volgen deze trainingen kun je onder andere:

  • Een effectieve workshop voorbereiden
  • Processen op verschillende manieren modelleren
  • Verspillingen herkennen en wegnemen
  • Gestructureerd problemen oplossen

Je krijgt ook de gelegenheid om zelf een workshop te leiden en ik geef je feedback op de punten waar je je kunt verbeteren zodat je meer haalt uit de workshops.

Data trainingen

  • Vrijdag 14 juni | 09:30 – 16:30 uur
  • Vrijdag 4 oktober | 09:30 – 16:30 uur

Locatie

De training vind plaats op de trainingslocatie van Symbol B.V. in Amersfoort tegenover het station. Daarom raden we je aan om met het openbaar vervoer te komen.

Tijdens de trainingsdagen verzorgen wij koffie, thee, drankjes, (gezonde) snacksen een uitgebreide lunch. En krijg je na afloop het boek “Hét handboek voor de functioneel beheerder” voor jezelf óf voor een ander.

De trainer – Daniël

De training wordt gegeven door Daniël en is Lean Six Sigma Master Black Belt en houd zich al meer dan 10 jaar bezig met het verbeteren van functioneel beheer teams. Daniël is co-auteur van het “Hét handboek voor de functioneel beheerder”. Het boek dat op de dag van de lancering in de top10 binnenkwam op www.managementboek.nl!