Selecteer een pagina

Rake vragen voor de functioneel beheerder

In het “Hét handboek voor de functioneel beheerder” is het eerste gereedschap in hoofdstuk 4 waar we je uitleg over geven een goed interview. Als je meer inhoud en verdieping over het stellen van de juiste vragen dan is deze training – Rake vragen iets voor jou!

Na het volgen van de training kun jij jezelf, als vragensteller, goed organiseren en je kunt vragen maken die voorbij feiten en gebeurtenissen gaan, helemaal naar waar de problemen vandaan komen, zodat minder  hard hoeft te werken.

Meer dan zomaar een “training”

Tijdens deze dag gaan we niet powerpointen maar stickeren, tekenen, plakken, schijven etc. Dus vooral actief aan de slag! We gaan oefenen met de meest gebruikte gereedschappen uit het boek en geef ik ook tips over hoe je een workshop kan geven en hoe je deze voorbereid. Dit doen we aan de hand van echte praktijk situatie’s.

Wat leer je?

Deze training is een plugin: alles wat je al weet en kunt wordt meer waard. Je leert over:

  • Hoe je zorgt dat je niet klem komt te zitten tussen IT en de gebruiker en hoe je daar uit komt als het toch gebeurt
  • Hoe je kunt herkennen welke problemen eigenlijk symptomen zijn van iets anders (die je dus niet moet oplossen omdat ze anders opnieuw terugkomen) en wat je daar aan kunt doen
  • Welke vragen je kunt stellen om álle relevante informatie boven tafel te krijgen

Alles in de training kun je toetsen op je eigen praktijk. Geen fraaie modellen die waar zijn in een ideale wereld maar concrete tools en technieken die je gelijk kunt inzetten.

Data trainingen

  • Vrijdag 5 juli | 09:30 – 16:30 uur
  • September 2019

Locatie

De training vind plaats op de trainingslocatie van Symbol B.V. in Amersfoort tegenover het station. Daarom raden we je aan om het openbaar vervoer te komen.

Tijdens de trainingsdagen verzorgen wij koffie, thee, drankjes, (gezonde) snacksen een uitgebreide lunch. En krijg je na afloop het boek “Rake vragen” van Siets voor jezelf óf voor een ander.

De trainer – Siets

De training wordt gegeven door Siets Bakker. Siets heeft als organisatieadviseur haar systemische wijsheid bij talloze organisaties toegepast. Zij leert directeuren, adviseurs en HR-managers hoe ze systemische aspecten kunnen doorvoeren in hun beleid en uitvoering. Zij bracht als een van de eersten systemisch werken vanuit opstellingen naar de werkvloer.

Siets Bakker heeft een website op https://rakevragen.com.